2012. augusztus 17., péntek

Sziasztok!

Már itt az elején gyorsan közölném: nem, ez nem egy új fejezet. 
Úgy érzem tartozom annyival Nektek, kedves ismeretlen ismerőseim, hogy életjelet adok magamról, és legfőképpen, hogy nem tartalak Benneteket bizonytalanságban. 
Nem megy. 
Mármint az írás. 
Több mint egy hete írtam ki a chatbe, hogy kész a fél fejezet és igyekszem vele, de még mindig ugyanott tartok. Egyszerűen képtelen vagyok rá. 

Persze nem ez az egyetlen dolog, az élet más dolgaival is így vagyok. Belekezdek egy könyve, (én aki hajnalig szoktam olvasni, mert érdekelt a történet vége), de 10 oldal után lerakom. Eszembe jut valami ami jó lenne a történetembe, aztán mire bekapcsolom a gépet elmegy tőle a kedvem. Csak ülök a képernyő előtt, és percekig bámulok rá, de az agyam kikapcsol. 
A napjaim, ha éppen nem kezelésre járok egyhangúan telnek, romantikus filmeket nézek, lassan másodszor is végigérek a Vámpírnaplók mindhárom évadán. Legtöbbször azonban ülök a teraszon, és bámulok magam elé a korlát takarásából. 
Tisztába vagyok vele, hogy depressziós vagyok, de egyenlőre képtelen vagyok leküzdeni. Az se segít, hogy tudom, senki se sürget, a családom mindenben mellettem áll, a párom lassan angyalszárnyakat érdemel amiért elvisel... de ez van. 
Nem azt mondom, hogy vége, mert titkon a lelkem mélyén bízom benne, hogy csak kilábalok ebből is, és összeszedem magam, de nem tudom mikor. 
Úgyhogy fájó szívvel és potyogó könnyekkel, de azt kell tudatnom veletek, hogy a blog bizonytalan ideig szünetel. 
Legalábbis bízom abban, hogy egyszer majd folytatom, és akkor lesz még itt valaki, akit érdekel a főhőseim sorsának alakulása. Ha nem akkor meg talán csak azért, hogy elmondhassam ezt se hagytam félbe. 
Majd egyszer.

Dicta

6 megjegyzés:

  1. Hey!
    Mi megvárunk, akármennyit kell is. És amikor folytatni fogod az írást, itt leszünk.
    Jobbulást!!
    Csók♥

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dicta!
    Nem akarok szentimentális, nyáltól fröcsögő, lelkesítőbeszédet tartani, de teljesen érthető amiért ezt írod.
    Vannak más bloggerek, akik csak úgy, minden ok nélkül abbahagyják az írást, se szó se beszéd, a blog eltűnik, de itt maradsz. És azt hiszem elég nyomós okod is van rá, maiért ezt a szünetelést választottad.
    Az írásaid alapján is mindig kitartó voltál, soha nem szabtál komment határt, meg semmi egyéb hasonló, és rendületlenül hoztad a fejezeteket, akkor is, ha egy kicsit megcsappant a látogatók száma.
    Egy kis pihenés mindenképpen rád fér. Bármilyen okból is legyen, de rád fér :)
    A gondolatokkal kapcsolatban...firkantsd rá a kezedre vagy egy papírra gyorsan, az nálam mindig bejön, ugyanis elég szeleburdi típus vagyok ;)

    Mi megvárunk és addig is vissza tudjuk olvasni a régebbi fejezeteket.
    Pihenj egy nagyot, gyógyulgass :) <3

    Puszi:
    Ada

    VálaszTörlés
  3. Sziaa!!

    A történeted gyönyörű és lenyűgöző, ezt ne feledd!
    Múltkor is tudtunk várni, most is fogunk tudni! :)
    Nagyon remélem egyszer valóban befejezed ezt a történetet. Őszintén nagyon a szívemhez nőttek a szereplők.:$ De valóban a legfontosabb, hogy jól legyél!

    Várlak vissza! :)
    Mooonii.

    VálaszTörlés
  4. Szia

    Nem csodálom, hogy elfáradtál, sok volt ez a két baleset majdcsak egy éven belül. Az előzőnél hamar talpra álltál, lehet még pihenned kellett volna. Csodálom az akaraterőd és a kitartásod. Majd ha rendbejössz teljesen és minden rendben lesz folytatod az írást, addig meg gyűjtöd az ötleteket és vigyázol magadra.

    puszi

    VálaszTörlés
  5. Mikor lesz mar új rész?

    VálaszTörlés
  6. Szia Dicta!
    Igazából senkire sem tartozik, hogy mitől is érzed úgy, semminek sincs különösebb jelentősége a napjaidban, mégis jó,hogy vigyáznak rád.Az érdektelenség tényleg nagyon nehezen feldolgozható része a depresszíónak (hidd el tudom miről beszélek!), de így hogy felismered, kimondod már fél lépést tettél a kivezető úton. Nagyon fiatal vagy fel fogod dolgozni a gondod és ahogy látom sokan vagyunk veled a történeted eleje óta.Rendszeresen benézünk ide és nagyon boldogok leszünk, ha folytatod.Pihenj, gyógyulj, vigyázz magadra! szia Edit

    VálaszTörlés