2011. december 11., vasárnap

Halihó!

Ez most egy kivételes eset, nem hiszem, hogy rendszer lesz belőle, bár, ha valaki szépen beszél velem esetleg. Annamé tegnap írta, hogy ma van a születésnapja, amihez ezúton is gratulálok. Szóval ezen oknál fogva Ő ma kap egy fél fejezetet, amennyiben a benedicta26@gmail.com-ra küld egy címet, ahova továbbíthatom. Nem szeretném, hogy bárki is úgy érezze, hogy ez nem túl szép dolog más, régi olvasókkal szemben, ezért a következő fejezet nem holnapután, hanem holnap érkezik.

Apropó, közeleg a karácsony, és mint tavaly, most is szándékomba áll valamivel „meglepni” Benneteket. Oké, így hogy leírtam ennek már annyi, de talán így is örültök majd neki. J

Ezek a történetek se fognak szorosan a Páratlan párosba kapcsolódni, de a szereplők ugyanazok lesznek, és az események is akár meg is történhetnének. (Természetesen csak képzeletben). És itt jön a kérésem, kérdésem. Bár van két-három dolog, ami szóba jöhet, mégis szeretném tudni mi az ami, aki titeket érdekelne. Azt nem mondom, hogy megfogadom a tanácsokat, de sose lehet tudni. Szóval csak bombázzatok nyugodtan ötletekkel.   
Hát ennyi mára, további szép napot!

Dicta

4 megjegyzés:

  1. SZia!
    Erre a meglepis dologra lenne pár ötletem.
    nem tudom hogy kiket szeretnél előtérbe helyezni, de ha nem feltétlenül Kellan és Anna párosát, akkor nagyon szívesen olvasnám Taylor és Gina valamilyen "kalandját" esetleg hogy Gina elmegy Tay-ék szüleihez meg ilyenek.
    puszi.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ez egy nagyon jó ötlet volt! A különleges "esküvői részeket" is imádtam anno :)
    Én hisztiznék továbbra is egy kis Gina-Kellan részért.. :$ meg esetleg Anna és a Kellan családja. Gina viszont előbbre való számomra :P
    puszi, Detty

    VálaszTörlés
  3. ó tényleg ahogy Anna bemutatkozik a Lutz családnak ...
    milyen jó lenne :)
    bár gondolom azt az eredeti történetbe is belerakod majd ;)
    mindenesetre én annak is nagyon örülnék :)
    puszi.

    VálaszTörlés
  4. Én csak egy apró javaslatot tennék, ami nem is a legfőbb szereplőkhöz kapcsolódik, de JAYRŐL AKAROK OLVASNI!!!!!!!!!!!!!! Meg egy lányról, aki végre igazán elrabolja a szívét, és méltó is rá :)
    Puszi,
    Lylia

    VálaszTörlés